

Połóż folię na stole. Natrzyj go oliwą z oliwek.

Do miski z mięsem mielonym dodać jajka. Posyp czarnym pieprzem i solą.

Dodaj bułkę tartą i mielony pieprz. Dokładnie wymieszaj ręką.

Masę mięsną przełożyć do folii. Za pomocą wałka do ciasta zwiń go w kwadratowy kształt.

Rozłóż ser śmietankowy po jednej stronie mieszanki. Obierz marchewki.

Obierz i posiekaj cebulę. Zetrzyj marchewkę i dodaj ją na patelnię razem z cebulą.

Warzywa mieszamy i smażymy na złoty kolor. Następnie rozprowadź mieszaninę na kremowym serku.

Następnie układamy ugotowane jajka obok siebie. Solimy i posypujemy czarnym pieprzem.

Zroluj mieszankę mięsną. Wstawić do nagrzanego piekarnika.

Pieczemy 25 minut w temperaturze 180°C. Po upieczeniu podawaj z ulubionym sosem.
