Spód:

Krem kawowy:
Budyń:
Przygotujemy mieszankę ciastek.

Zmiksuj ciasteczka w blenderze lub zmiażdż je za pomocą plastikowej torby i młotka do mięsa. Wlej roztopione masło na mieszankę ciastek.

Mieszaj, aby mieszanina pozostała luźna. Przygotujmy bitą śmietanę do kawy: Dodaj czekoladę do śmietany.

Ugotujmy to. Gdy tylko zacznie się gotować, dodaj kawę mieloną. Niech się zagotuje.

Potem go napinamy. Schłodzić w lodówce. Minimalny czas chłodzenia przez co najmniej 2 godziny.

Przygotujmy budyń:

Wlać budyń do zimnego mleka bez gotowania . Ubijaj, aż będzie sztywna. Teraz możemy przejść do nakładania warstw.

Na dno szklanek połóż budyń. Warstwa biszkoptowa na budyniu.

Na koniec kawa z bitą śmietaną. Możemy udekorować startą czekoladą lub innymi dekoracjami.
