Ten przepis pozwoli Ci zaoszczędzić czas, gdy będziesz musiała szybko i smacznie przygotować coś na ząb.
Do przygotowania tej pysznej przekąski możesz również użyć starszego pieczywa.
Zacznijmy od starcia szynki. Z szynką ucieramy również twardy ser.
Teraz kroimy pomidora. Salami kroimy drobno – jeśli mamy salami w całości, możemy je zetrzeć.
Dodajemy również drobno posiekaną cebulę. Teraz przygotujemy kremową mieszankę. Po prostu wlewamy śmietankę do garnka i mieszamy w niej dwa jajka. Dodajemy również ostry sos i mieszamy. Teraz wymieszaj z mieszanką szynkę, ser, warzywa.
Wymieszaj, aby wszystkie składniki dobrze się połączyły. Teraz przygotujemy blachę do pieczenia, którą wyłożymy papierem do pieczenia. Kroimy pieczywo. Nałóż na nią mieszankę i rozłóż na blasze do pieczenia.