Połóż folię na stole. Natrzyj go oliwą z oliwek.
Do miski z mięsem mielonym dodać jajka. Posyp czarnym pieprzem i solą.
Dodaj bułkę tartą i mielony pieprz. Dokładnie wymieszaj ręką.
Masę mięsną przełożyć do folii. Za pomocą wałka do ciasta zwiń go w kwadratowy kształt.
Rozłóż ser śmietankowy po jednej stronie mieszanki. Obierz marchewki.
Obierz i posiekaj cebulę. Zetrzyj marchewkę i dodaj ją na patelnię razem z cebulą.
Warzywa mieszamy i smażymy na złoty kolor. Następnie rozprowadź mieszaninę na kremowym serku.
Następnie układamy ugotowane jajka obok siebie. Solimy i posypujemy czarnym pieprzem.
Zroluj mieszankę mięsną. Wstawić do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy 25 minut w temperaturze 180°C. Po upieczeniu podawaj z ulubionym sosem.